MINIFESTIVAL DE MÚSICA INDEPENDENT
HOMEPROGRAMATICKETSHISTÒRIADIRECTESLABORATORI


JUNCO Y MIMBRE
https://www.hiddentrackrecords.com/artists/5389/
Cada dia neix i mor molta gent, i segur que amb els grups de música passa el mateix. Ara bé, de grups que ens importin i que ens toquin de veritat, aquests segur que no apareixen diàriament, i quan ho fan sembla que sigui per art de màgia. Junco y Mimbre estan tocats d’alguna cosa especial. No és només que siguin un “supergrup” per comptar amb membres de Germà Aire, Wood o Furguson, sinó que ho són per barrejar la cosa compacta de l’experiència amb la cosa lúcida dels principis. Maria Espinosa porta la veu cantant i aguanta la guitarra en la seva primera aventura musical, li agradaven molt Sonic Youth i Stereolab i volia fer un grup. Va acabar reclutant a l’Andreu Ribas (baix), en Marc Roca (bateria), en Marc Fernández (guitarra) i l’Hug Vilamala (teclats), això seria la màgia? Sí.
La banda fa un primer concert el setembre del 2019, a l’Adoberies Fest, i durant els propers mesos segueix tocant en comptagotes, centrant-se en la gravació del seu primer disc que està al caure. Aquestes nou cançons han estat gravades per Jordi Casadesús i Núria Graham a l’estudi de Fontderola (Centelles). Prometen emocions fortes des d’un pop tallant, fred i misteriós.

Cada día nace y muere mucha gente, y seguro que con los grupos de música pasa lo mismo. Ahora bien, de grupos que nos importen y que nos toquen de verdad, estos seguro que no aparecen diariamente, y cuando lo hacen parece que sea por arte de magia. Junco y Mimbre están tocados de algo especial. No es sólo que sean un "supergrupo" para contar con miembros de Germà Aire, Wood o Furguson, sino que lo son para mezclar la cosa compacta de la experiencia con la cosa lúcida de los principios. María Espinosa lleva la voz cantante y aguanta la guitarra en su primera aventura musical, le gustaban mucho Sonic Youth y Stereolab y quería hacer un grupo. Terminó reclutando a Andreu Ribas (bajo), Marc Roca (batería), Marc Fernández (guitarra) y Hugo Vilamala (teclados), esto sería la magia? Sí.
La banda hace un primer concierto en septiembre del 2019, en el
Adoberies Fest, y durante los próximos meses sigue tocando en cuentagotas, centrándose en la grabación de su primer disco que está al caer. Estas nueve canciones han sido grabadas por Jordi Casadesús y Núria Graham al estudio de Fontderola (Centelles). Prometen emociones fuertes desde un pop cortante, frío y misterioso.